dimarts, 7 d’abril del 2015

Leonardo DiCaprio construirà un exclusiu 'ecoresort' a Belize

A LA SEVA ILLA PRIVADA

Leonardo DiCaprio construirà un exclusiu 'ecoresort' a Belize

L'actor pretén fer una creació "revolucionària en el moviment ecologista" i recuperar l'ecosistema de la zona

Leonardo DiCaprio, durant un discurs a l'ONU, el 2014.
REUTERS / MIKE SEGAR
Leonardo DiCaprio, durant un discurs a l'ONU, el 2014.
EFE / NOVA YORK
Dimarts, 7 d'abril del 2015 - 10.10 h
L'actor Leonardo DiCaprio està treballant en la construcció d'un exclusiu complex turístic en una illa deserta de Belize, un projecte que pretén combinar l'hostaleria amb l'ecologisme i recuperar la naturalesa de la zona.
"El principal objectiu és fer una cosa que canviï el món", va dir DiCaprio en una entrevista publicada diumenge per 'The New York Times', en què va assegurar que busca una aportació "revolucionària en el moviment ecologista".
L'actor, que ha mostrat el seu compromís amb el medi ambient a través de nombroses iniciatives i que és Missatger de la Pau de l'ONU per al canvi climàtic, va adquirir fa una dècada el cai Blackadore, una petita illa deshabitada davant la costa de Belize.
"Era com el cel a la terra", va dir DiCaprio sobre la zona, que no obstant en les últimes dècades ha registrat un important deteriorament mediambiental per l'activitat humana, segons el diari.

1,75 MILIONS DE DÒLARS

El protagonista de 'Titanic', que va comprar juntament amb un soci l'illa per 1,75 milions de dòlars, ha passat els últims anys buscant el promotor adequat per fer realitat el seu projecte.
Finalment, DiCaprio va unir forces amb Paul Sciall, un empresari novaiorquès, i planeja obrir a l'illa un luxós complex turístic el 2018.

ESCULLS ARTIFICIALS

Entre altres coses, està previst que els allotjaments turístics al cai es construeixin en una enorme plataforma sobre l'aigua, sota la qual s'instal·laran esculls artificials per allotjar diverses espècies marines.
A més, es replantarà vegetació pròpia de la zona i s'intentarà ajudar a la conservació de diverses espècies animals, alhora que un equip d'experts vigilarà en tot moment l'impacte ambiental del 'resort'.
"La meva meta sempre ha sigut el fet que volia fer una creació no només ecològica, sinó restauradora. Una mostra del que és possible", ha explicat l'intèrpret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada