dimecres, 15 d’abril del 2015

El casament més opulent: ell, vestit d'or, i ella, amb un ram de pedres precioses

 UNS TAN ..., I ELS ALTRES....

El casament més opulent: ell, vestit d'or, i ella, amb un ram de pedres precioses

El fill del sultà de Brunei s'ha casat al palau del seu pare, que té 1.788 habitacions. Van començar el casament el 5 d'abril i l'acaben aquest dimecres


 

El príncep Abdul Malik de Brunei va contreure matrimoni amb Dayangku Raabi'atul 'Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah aquest cap de setmana sense cap mena de mirament amb les despeses ni demostrar cap tipus d'incomoditat amb l'opulència. Entre altres mostres de riquesa il·limitada, els nuvis –ell de 31 anys i ella de 22– van casar-se vestits d'or i adornats amb diamants i pedres precioses.
Però la desmesura no acaba aquí pel que fa a la indumentària. La núvia va fer servir unes sabates del dissenyador francès Christian Louboutin, considerades de les millors del món, que estaven decorades amb vidres i que portaven una turmellera d'or massís. A més, la ja princesa també va lluir un penjoll de diamants i maragdes. Per si tot això no fos prou, el ram de la núvia estava fet amb pedres precioses en lloc de les flors d'aquest país tropical.
L'enllaç es va celebrar al palau del monarca, ubicat a la capital de Brunei. Es tracta d'un edifici amb 1.788 habitacions, que pot albergar més de 5.000 persones. Les festes van començar el 5 d'abril i es prolonguen fins demà dimecres.
Abdul Malik és el fill més petit de Hassanal Bolkiah, sultà de Brunei, un dels homes més importants del món per la seva influència en el món del gas i del petroli. És un dels cinc fills i set filles que ha tingut amb les seves tres dones.
Brunei té una població de 400.000 persones, que viuen sotmeses als designis del seu govern autoritari. Tot i això, és dels països que són més amunt en la llista dels PIB per càpita més alts del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada